Jobba hos oss

Vi söker nu (aug 2020) efter en diabetessköterska eller distriktssköterska/sjuksköterska med intresse för diabetes. Tillträde är 1 okt 2020 eller senare. Nedan är ett urklipp från vår annons på arbetsförmedlingen.se

Ditt uppdrag som diabetessköterska blir att driva din egen mottagning med ansvar för att hjälpa och råda våra diabetiker. Vi har drygt 300 diabetiker listade som vi hjälper. Du sköter självständigt, men också i samarbete med läkarna, våra patienter med diabetes och bedömer provsvar och läkemedel gällande glukoskontroll, lipider och blodtryck.

Du får också, som en del i sjuksköterskegruppen, arbeta med telefonrådgivning och ev. distriktssköterskemottagning beroende på din bakgrund och kunnande.

Utbildning och erferenhet

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i diabetessjukvård och/eller till distriktssköterska. Erfarenhet av diabetessjukvård och telefonrådgivning är meriterande men vi lägger stor vikt också på dina personliga egenskaper och erfarenheter .

Personliga egenskaper

Du har en god samarbetsförmåga, är tydlig i din kommunikation, flexibel och kvalitetsmedveten. Du är trygg i din yrkesroll och är stresstålig.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Maila ansökan med personligt brev och CV till Henrik Ohrt på anebyvardcentral@rjl.se