Jobba hos oss

VÅRDADMINISTRATÖR/LÄKARSEKRETARE

Under hösten 2019 går 2 av våra vårdadministratörer/läkarsekreterare i pension, varför vi nu söker Dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare, och Du får gärna ha erfarenhet av yrket.

Vi erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter där Du många gånger är spindeln i nätet.  Förutom journaldokumentation och andra administrativa uppgifter, består Din vardag av receptionsarbete där Du är vårt första ansikte utåt.

IT- ansvar samt enklare ekonomihantering ingår också. Med andra ord får Du jobba med samtliga administrativa arbetsuppgifter som förekommer på en vårdcentral.

 

UNDERSKÖTERSKA

Vid årsskiftet 2019-2020 går en av våra undersköterskor i pension, varför vi nu söker Dig som är utbildad undersköterska och Du får gärna ha erfarenhet av yrket.

Våra undersköterskor ansvarar för samtlig provtagning, både intern och extern, samt analyserar vissa prover. Det är därför en fördel om du är van vid att ta prover.

Din arbetsdag består också av att assistera läkarna vid undersökningar såsom sårskador, enklare operationer, EKG-tagning mm.

Vi har ett stort patientflöde, varför Du måste kunna bemöta patienterna på ett trevligt sätt samt vara stresstålig.